Współczesne rozwiązania
do pakowania ryb i owoców morza
Niestandardowe rozwiązania oparte na wieloletnim doświadczeniu
i szerokiej gamie materiałów barierowych do pakowania żywności.
Worki próżniowe i do pakowania w atmosferze modyfikowanej (MAP)
Worki wysokobarierowe amBag produkowane są z różnego rodzaju folii wielowarstwowych. Świetnie nadają się do delikatnej obróbki cieplnej, a także zamrażania i pieczenia w piekarniku do 220°C.
W przypadku worków próżniowych próżnia wewnątrz worka pozwala zachować oryginalny smak i jakość produktu, znacznie wydłużając jego okres przydatności do spożycia.
Worki, zarówno próżniowe, jak i do pakowania w zmodyfikowanym środowisku gazowym, są dostępne w różnych rozmiarach, kolorach i kształtach – dostosowane do najwyższych standardów i dopasowane do potrzeb naszych Klientów.
Dodatkowo istnieje możliwość wykonania worków z dodatkiem systemu anti-fog oraz z zastosowaniem międzywarstwowego druku fleksograficznego HD. Worki próżniowe amBag wykonane są ze zgrzewami bocznymi lub ze zgrzewem dolnym – dnem (rękaw).
Worki próżniowe amBag to najłatwiejszy i najtańszy sposób pakowania produktów w barierowe materiały opakowaniowe, które chronią produkt przed tlenem, wilgocią i innymi czynnikami przyspieszającymi proces psucia.

Specyfikacja
- Wytrzymałość na wysokie temperatury od -40°C do +220°C
- Wysoka zdolność barierowa
- Pasteryzacja, sterylizacja
- System antypary Antifog
- Wysoki połysk
- Laminowanie papierem
- Możliwość pakowania produktów z klipsem i kością
- Znakomita wytrzymałość mechaniczna i odporność na przebicie
- Doskonała przejrzystość dzięki technologii „Water Quench”
- Wysokiej jakości nadruk HD do 12 kolorów
- Możliwość wykonania woreczków w różnych opcjach: kolor, złoty/srebrny podkład, szlif, Euroslot








